Takenoko - Bauza, Antoine, 1978- (REXport, s.r.o., 2015)
Rodinná hra odehrávající se na japonském císařském dvoře. Císař dostal od svého čínského protějšku darem vzácné zvíře - pandu. Úkolem je postavit zahrádku, na které se bude pěstovat bambus, který věčně hladovou pandu zasytí. Tím hráči získávají vítězné body na kartičkách s tajnými úkoly.