Tantrix : game pack - McManaway, Mike (TANTRIX, 2007)
Tantrix je mnohokrát oceněná, rychle pochopitelná, všude hratelná logická společenská hra a hlavolam zároveň. S touto sadou můžete hrát hru pro dva až čtyři hráče, solitérní hru nebo si vyzkoušet jeden z 40 hlavolamů. V každém případě jde vždy o přikládání šestiúhelníků s barevnými čárami.