Coup : noční klub - Tahta, Haig (Rexport, s.r.o., 2014)
Zábavná blafovací karetní hra, ve které se hráči snaží stát jediným vlastníkem věhlasného Angels Clubu. Za pomoci jednotlivých postav ve hře mohou vykonávat jednotlivé akce, jako je příjem peněz, zabití postavy jiného hráče či blokace různých akcí. Vtip je v tom, že postavy jsou skryté a hráči tak postavu pro vykonání akce mít nemusí a mohou blafovat.