Gangster city - Larsson, Henrik; Østby, Kristian Amundsen, 1980- (Český Těšín : Granna, 2019)
Detektivní karetní hra, v níž musí hráči z karet vyvodit správné závěry a doložit, kdo je podezřelým, čím zločin spáchal, kde se to stalo a jaký měl motiv. Vítězem se stává hráč, který jako první správně vytipuje a zatkne dva zločince. Napínavá hra, která procvičí schopnosti hráčů logicky uvažovat a vyvozovat správné závěry. Obsahuje i tipy ke zvýšení obtížnosti nebo variantu pro jednoho hráče či kooperativní hru.
Pro hráče od 10 let
Keywords: hrací karty; hry; playing cards; games