Zátěžové faktory zdravotníků na urgentním příjmu - Fišerová, Lenka (2019)
Diplomová práce se zabývá problematikou zátěžových faktorů zdravotníků na urgentním příjmu. Výzkumné šetření bylo realizováno kvalitativní výzkumnou metodou, prostřednictvím polostrukturovaných rozhovorů s informanty, kteří byli zdravotnickými pracovníky urgentního příjmu. Analýza a interpretace získaných dat informuje o nejčastějších zátěžových faktorech u zdravotníků na urgentním příjmu, jakým způsobem se zdravotníci vůči zátěžovým faktorům brání a co zdravotníka na urgentním příjmu při své práci nejvíce ovlivňuje.