Scythe - Stegmaier, Jamey, 1981- (ALBI Česká republika a.s., 2015)
Ekonomická hra z alternativní historie roku 1920, kdy se po zemi prochází obří bojoví roboti vytvoření v kapitalistickém městském státě známém jako Továrna. Každý hráč hraje za jednu z frakcí východní Evropy. Hráči dobývají území, získávají důležité zdroje, vytvářejí nové jednotky, budují stavby a aktivují obří roboty. Každý má navíc tajný cíl, který se snaží splnit.