Lords of Hellas - Kwapiński, Adam (ALBI Česká republika a.s., 2018)
Strategická desková hra pro 1-6 hráčů, která se odehrává v bohatém a krásném prostředí starověkého Řecka, které prochází temnými časy. Vládnou tu bohové s velmi vyspělou technologií. Hráči ovládají hrdiny s různými schopnostmi a herním stylem. Rozhodují se, zda vítězství dosáhnou strategií a kontrolou mapy, nebo tím, že budou plnit úkoly a zabíjet monstra. Každý hrdina má tři typy unifikovaných schopností, jejichž úroveň se mění. Jedná se o schopnost vůdcovství (k přesunu armád), síly (k boji s monstry) a rychlosti (opět k přesunu armád). Ve hře nejsou vítězné body, ale jakmile někdo splní nějakou z vítězných podmínek, vyhrává.