Když sním - Darsaklis, Chris (Sombreros production, 2017)
Komunikační hra. Jeden z hráčů si nasadí masku na oči a zasní se. Z ostatních hráčů jsou Snoví duchové, kteří popisují karty s použitím jediného slova. Ale pozor na Rarachy a další Bubáky, kteří se budou snažit svést snílka na scestí. Když sním, je zasněná, kouzelná a jednoduchá hra.