Zombicide : černý mor - Guiton, Raphael (Guillotine games, 2016)
Kooperativní desková hra, ve které se hráči v roli přeživších snaží uprchnout před hordami zombií. Těch je ale více, než mají hráči nábojů, a tak musí spolupracovat a hledat další zbraně. Hráči se postupně v likvidaci zombií zlepšují, ale s tím se jejich množství i zvyšuje. Hra obsahuje modulární hrací plán a kreativitě se meze nekladou.