Fallout : post-nukleární desková hra - Fischer, Andrew (Fantasy flight games, 2018)
Dobrodružná postkatastrofická desková hra pro jednoho až čtyři hráče na motivy legendární série počítačových her od firmy Bethesda Softworks. Hra obsahuje různé scénáře, které vycházejí z příběhů známých z předlohy. Hráči postupně prozkoumávají krajinu zpustošenou nukleární válkou a čelí neznámým hrozbám. Na začátku je každý dobrodruh veden základním úkolem, který musí splnit. Putuje zemí, bojuje s nepřáteli, čelí výzvám, vylepšuje si své schopnosti a snaží se nastolit rovnováhu mezi znepřátelenými skupinami.