Empatia - Vodička, Jan (ALBI Česká republika a.s., 2018)
Originální česká párty hra, ve které, jak už název napovídá, půjde o to vcítit se do ostatních. Hra přináší dvě varianty: v jedné hráči zápolí proti a ve druhé se snaží spolu nahrát co nejvíce bodů. Empatia je hrou, při které budete debatovat nad obsahem karet, snažit se uhádnout, která karta se komu nejvíce líbí, odhadovat, který obrázek nejvíce vystihuje slova.