Mysterium - Nevskiy, Oleksandr (Libellud, 2016)
Kooperativní hra, ve které jeden hráč hraje ducha a ostatní hráči specialisty. Duch pomocí karet snů dává specialistům indicie k tomu, aby odhalili všechny okolnosti zločinu. Duch nesmí promluvit a ani jinak naznačovat a může používat právě karty snů, kterých má v ruce vždy sedm. Každý specialista musí nejprve určit, kdo byl tehdy na místě činu, kde se pohyboval a co dělal. Pokud se to povede všem specialistům, tak je čeká závěrečná část, ve které musí odhalit, kdo je skutečným pachatelem zločinu.