Citadela - Faïdutti, Bruno, 1961- (Mindok, 2012)
Karetní hra, ve které se snažíte postavit své město tak, abyste za něj dostali co nejvíce bodů. Lepší budovy ale stojí více peněz, a tak je nutno využívat služeb různých postav - mordýřem lze třeba na dané kolo odstranit jednu osobu, dějem někoho okrást apod. Citadela je velmi dobrá hra v jakémkoli počtu hráčů (lépe však od tří nahoru), díky vysoké míře interakce se hodí i na party.