Carcassonne Big Box : celý balík Carcassonne: základní hra & 11 rozšíření - Wrede, Klaus Jürgen, 1963- (Mindok, 2017)
Speciální vydání dnes již herní klasiky Carcassonne. Extra velké dárkové vydání rodinné hry obsahuje kromě základní hry také dvě velká rozšíření a devět malých. Jednotlivá rozšíření se dají hrát každé zvlášť, ale i libovolně kombinovat dohromady.