Pustina - Oliver, Gregory (La Boîte de Jeu, 2017)
Hra, kde spravujete potřebné zdroje a zároveň se snažíte přežít v postapokalyptickém světě. V tomto nehostinném prostředí, kde převzala nadvládu nad městem příroda, se ujmete jednoho z přeživších klanů a budete se snažit o to, aby si zrovna vás všiml přijíždějící záchranný konvoj. Toho dosáhnete tím, že budete mít na konci hry nejvíce „survival points“. V každém z šesti dní budete vysílat své hrdiny do města bojovat, a to kvůli tomu, abyste mohli svůj kmen zabezpečit a dostatečně vybavit. Naopak v noci budete pečovat o svůj lid, budovat svůj úkryt a bojovat s radioaktivitou.