Poletování jednoho ptáčka : (vzpomínání a listování) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kroutvor, Josef, 1942- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Torst, 2019
Edition:Vydání první
Subjects:
LEADER 02280nam a22005657i 4500
001 MUB01006446437
003 CZ BrMU
005 20190924070714.0
008 190708s2019 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-10-29 
015 |a cnb003116070 
020 |a 978-80-7215-579-8 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.162.3-3  |2 MRF 
080 |a 7.072.2  |2 MRF 
080 |a 316.72/.75-027.22  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (0:82-94)  |2 MRF 
100 1 |a Kroutvor, Josef,  |d 1942-  |7 jn99240000542  |4 aut 
245 1 0 |a Poletování jednoho ptáčka :  |b (vzpomínání a listování) /  |c josef kroutvor 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Torst,  |c 2019 
300 |a 220 stran :  |b ilustrace, portréty, faksimile 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
600 1 7 |a Kroutvor, Josef,  |d 1942-  |7 jn99240000542  |2 czenas 
648 7 |a 20.-21. století  |7 ch462155  |2 czenas 
650 0 7 |a čeští spisovatelé  |7 ph128175  |y 20.-21. století  |2 czenas 
650 0 7 |a historici umění  |7 ph120710  |z Česko  |y 20.-21. století  |2 czenas 
650 0 7 |a kulturní život  |7 ph122030  |z Česko  |y 20.-21. století  |2 czenas 
650 0 9 |a art historians  |z Czechia  |y 20th-21st centuries  |2 eczenas 
650 0 9 |a cultural life  |z Czechia  |y 20th-21st centuries  |2 eczenas 
650 0 9 |a Czech authors  |y 20th-21st centuries  |2 eczenas 
655 7 |a autobiografické vzpomínky  |7 fd131854  |2 czenas 
655 9 |a autobiographical reminiscences  |2 eczenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20190708  |l MUB01  |h 1012 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20190919  |l MUB01  |h 1410 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 0707 
CAT |c 20191029  |l MUB01  |h 1055 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0015 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1034 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2020 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1312 
M54 |a 885.0 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-10-29 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 885.0-KROU2-3  |5 2571905865  |4 *  |8 20190708  |f 74  |f Měsíční  |r 20190708  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 885.0-KROU2-3  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j VYBER