Ramanská spektroskopie dipeptidů - Kerhart, Jan (2019)
V této bakalářské práci se věnujeme ramanské spektroskopii vybraných dipeptidů a je-jich strukturních aminokyselin. Ramanská spektra aminokyselin jsou komentována s pomocí literatury a prezentována k porovnání s dipeptidy, které tyto aminokyseliny tvoří.