Mars teraformace - Fryxelius, Jacob (Mindok, 2016)
Strategická scifi hra, ve které každý hráč představuje korporaci a snaží se z Marsu udělat obyvatelnou planetu. Důležité je zvýšit teplotu na povrchu planety, zvýšit obsah kyslíku a částečně pokrýt povrch planety oceánem. Cíl mají korporace stejný, ale zvítězit může pouze ta, která nasbírá nejvíce vítězných bodů. Ty získávají nejen za přetváření Marsu, ale také za rozvíjení infrastruktury.