Úroveň znalostí první pomoci u studentů nelékařských oborů Lékařské fakulty Masarykovy univerzity - Paclíková, Monika (2019)
Bakalářská práce se zabývá problematikou laické první pomoci. Cílem práce bylo zhodnotit znalosti první pomoci u studentů nelékařských oborů Lékařské fakulty Masarykovy univerzity po třech letech studia. Průzkum probíhal formou dotazníkového šetření. Empirická část práce poskytuje analýzu výsledků a návrh na řešení zjištěných nedostatků.