Záznam k procesu nutričnej starostlivosti a jeho aplikácia, overovanie a testovanie v praxi - Šuleřová, Silvia (2019)
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou procesu nutričnej starostlivosti a príslušným záznamom k tomuto procesu. Teoretická časť sa venuje definovaniu všetkých štyroch krokov procesu nutričnej starostlivosti, roli nutričného terapeuta pri tomto procese a významu dokumentácie. Záver teoretickej časti je venovaný krajinám Európy, v ktorých je tento proces už zavedený. Praktická časť zahŕňa tvorbu záznamu k procesu nutričnej starostlivosti, jeho testovaniu v praxi a následnému vyhodnoteniu zozbieraných dát. Ďalším výstupom praktickej časti je modifikácia už navrhnutého záznamu podľa výsledkov testovania predchádzajúceho návrhu.