Sietnicová korešpondencia - Geletková, Miriam (2019)
Bakalárska práca sa venuje sietnicovej korešpondencii. V prvej kapitole sa zaoberám anatómiou sietnice. V nasledujúcich kapitolách popisujem normálnu a anomálnu retinálnu korešpondenciu. Ďalšou kapitolou rozlišujem anomálnu retinálnu korešpondenciu a excentrickú fixáciu. V piatej kapitole sa zaoberám teóriami vzniku anomálnej retinálnej korešpondencie. V posledných dvoch kapitolách popisujem vyšetrenie sietnicovej korešpondencie a liečbu anomálnej retinálnej korešpondencie.