Binokulární vidění - Bulová, Kateřina (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou binokulárního vidění. V úvodu je popsaná anatomie oka a jednoduché binokulární vidění. V dalších kapitolách je binokulární vidění rozděleno na motorickou, percepční a analytickou složku. V závěru práce je popsaná neuroanatomie. Hlavním cílem práce je popsat binokulární vidění jako celek.