Fyziologické změny oka spojené se stárnutím - Smrčková, Zuzana (2019)
Bakalářská práce se zabývá stárnutím očí a fyziologickými změnami, které jej doprovází. Nejprve je popsána anatomie očních struktur společně se změnami doprovázející stárnutí. Druhá polovina bakalářské práce je zaměřena na změny ve fyziologii spojené se stárnutím a na změny, které ovlivňují vidění ve stáří.