Constructing teacher subjective theory of assessment - Seden, Kinlay (2019)
Abstrakt Tato studie zkoumá souvislost mezi rolí hodnocení a subjektivní hodnocení učitelů v roce 2009 vztah k podpoře výukových a učebních procesů. To odkazuje na myšlenkové procesy učitele ve vývoji subjektivní teorie hodnocení s ohledem na účel hodnocení v procesech výuky a učení. Učitelské subjektivní teorie o účelu hodnocení jsou relevantní, pokud jde o způsob plánování a prováděné v učebně. Použití škály dat zdrojů, tato kvalitativní interpretační studie zkoumala, jak 10 Angličtina jako učitelé cizích jazyků v českém nižším střední školy rozvinuly své subjektivní teorie hodnocení a jak tyto subjektivní teorie ovlivnily jejich postupy hodnocení v rámci učebny. Zjištění ukázala, že učitelé stavba subjektivní teorie byly ovlivněny několika kontextuálními faktory; nicméně, porozumění učitelům a subjektifikace účelu hodnocení se týkalo pěti různých témat hodnocení učitelé nižšího sekundárního vzdělávání: a) hodnocení pro učitele a učitele odpovědnost studentů, b) hodnocení certifikac