Ve skříni /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Semotamová, Tereza, 1983- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Argo, 2018
Edition:První vydání
Subjects:
LEADER 02052cam a22004577i 4500
001 MUB01006439634
003 CZ BrMU
005 20190612084202.0
008 190321s2018 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-06-17 
015 |a cnb003064344 
020 |a 978-80-257-2655-6 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD003  |e rda 
072 7 |a 821.162.3-3  |x Česká próza  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.162.3-31  |2 MRF 
100 1 |a Semotamová, Tereza,  |d 1983-  |7 xx0068269  |4 aut 
245 1 0 |a Ve skříni /  |c Tereza Semotamová 
250 |a První vydání 
264 1 |a Praha :  |b Argo,  |c 2018 
300 |a 222 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a české romány  |7 fd133974  |2 czenas 
655 9 |a Czech fiction  |2 eczenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20190321  |l MUB01  |h 1610 
CAT |a HOLOUBKOVA  |b 02  |c 20190402  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a BART  |b 02  |c 20190404  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a PELOUSKOVA  |b 02  |c 20190612  |l MUB01  |h 0842 
CAT |c 20190617  |l MUB01  |h 1028 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0013 
M54 |a 885.0 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-06-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 885.0-SEMO1-1  |5 2571902901  |4 *  |8 20190321  |f 74  |f Měsíční  |r 20190321  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-SEMO  |5 3201101913  |8 20190612  |f 74  |f Měsíční  |r 20190612 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-SEMO  |5 3201103189  |4 Projekt Česká knihovna  |8 20191101  |f 74  |f Měsíční  |r 20191101 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |3 SEM  |9 UC3170  |6 3297006176  |5 3297006176  |8 20191024  |f 74  |f Měsíční  |r 20191024  |s grant 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-SEMO  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 3  |j KSUT 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 885.0-SEMO1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 6  |j VYBER 
AVA |a TEL50  |b TEL  |d SEM  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4