Information communication technologies in teaching English as a foreign language: teacher perspective - Paneru, Dev Raj (2018)
Tato fenomenologická případová studie zkoumá stav integrace informačních technologií ve výuce angličtiny jako cizího jazyka v českých základních školách z pohledu učitele. Technologie jsou v evropské škole významně vznikajícími vzdělávacími prvky, přesto je málo známo, jak tyto ovlivňují proces učení a učení spojující praktiky učitelů v třídě s ohledem na vývoj učení se angličtině o komunikačních dovednostech definovaných interkulturním rozměrem. Vzhledem k přetrvávajícím nesrovnalostem mezi vzdělávacími perspektivami a praxí učitelů v reakci na stále rostoucí potřebu dosažení vzdělávacího významu moderních informačních technologií je fenomén, tj. Technologická integrace ve výuce angličtiny s cílem učit se na komunikačních dovednostech, na komplexním zaměření. Výzkum zaměřený na komplexní zaměření je idealizován na schématu prozkoumání tohoto jevu při konstruování učení jako lepší náhražky toho, který byl omezen na to, aby informoval o rostoucím využívání technologií s mechanickým vzdě