Problémy péče o CHKO Žďárské vrchy : (ekologicky významný segment - Staviště) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sobotka, Ladislav (Dissertant)
Other Authors: Šeda, Zdeněk, 1930- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1995
Subjects:
Cover Image
LEADER 02206ntm a22005177i 4500
001 MUB01006437674
003 CZ BrMU
005 20210423101124.0
008 190220s1995 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-03-11 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 502  |x Životní prostředí a jeho ochrana  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 502.21(1-751.4)  |2 MRF 
080 |a 574.4  |2 MRF 
080 |a 581.524/.526  |2 MRF 
100 1 |a Sobotka, Ladislav  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Problémy péče o CHKO Žďárské vrchy :  |b (ekologicky významný segment - Staviště) /  |c Ladislav Sobotka 
264 0 |c 1995 
300 |a 38 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Zdeněk Šeda 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 1995 
651 7 |a Chráněná krajinná oblast Žďárské vrchy (Česko)  |7 ge205735  |2 czenas 
651 9 |a Žďárské vrchy Protected Landscape Area (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
650 0 7 |a biogeocenózy  |7 ph118889  |2 czenas 
650 0 7 |a chráněné krajinné oblasti  |7 ph114252  |2 czenas 
650 0 7 |a vegetace  |7 ph116558  |2 czenas 
650 0 9 |a biogeocenoses  |2 eczenas 
650 0 9 |a protected landscape areas  |2 eczenas 
650 0 9 |a vegetation  |2 eczenas 
700 1 |a Šeda, Zdeněk,  |d 1930-  |7 jk01122656  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra chemie životního prostředí a ekotoxikologie  |7 ko2006315819  |4 dgg 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20190220  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20190225  |l MUB01  |h 0901 
CAT |c 20190311  |l MUB01  |h 1021 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20210423  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1032 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2018 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-03-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-16379  |5 3285016842  |8 20190225  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20190225  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-16379  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD