Nejlepší odpovědi v markovských strategiích opakovaných her 2 x 2 - Klang, Metoděj (2019)
Bakalářská práce se zabývá opakovanými hrami 2x2. Především studuje strategie hráčů a snaží se najít nejlepší odpověď na danou strategii. K tomu slouží zejména přiložený program, který studuje prostor markovských strategií s pamětí jednoho kola a rozděluje jej podle nejlepších odpovědí na dané strategie. Práci doprovází příklady strategií a her, obzvláště s nejznámější maticovou hrou 2x2 vězňovým dilematem.