Styly pro vykreslování dat OpenStreetMap - Kakáčová, Kristýna (2019)
Bakalářská práce se zabývá styly pro vykreslování dat z OpenStreetMap. Cílem bylo prakticky otestovat a srovnat dostupné nástroje, které lze použít k vizualizaci dat z projektu OpenStreetMap. Poté byly pro dva nejlépe ohodnocené nástroje vytvořeny ukázky.