Eseje o politické filosofii. I /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Strauss, Leo, 1899-1973 (Author)
Other Authors: Mocek, Michal, 1962- (Translator), Sochor, Václav (Translator), Šindelář, Jan (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : OIKOYMENH, 2018
Edition:Vydání první
Series:Knihovna politického myšlení ; svazek 4
Subjects:
LEADER 01918nam a22004937i 4500
001 MUB01006436720
003 CZ BrMU
005 20190221140941.0
008 190206s2018 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-03-11 
020 |a 978-80-7298-253-0 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 321  |x Politologie  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a 32:1  |2 MRF 
080 |a (0:82-4)  |2 MRF 
100 1 |a Strauss, Leo,  |d 1899-1973  |7 jn20010525427  |4 aut 
245 1 0 |a Eseje o politické filosofii.  |n I /  |c Leo Strauss ; přeložili Michal Mocek, Václav Sochor a Jan Šindelář 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b OIKOYMENH,  |c 2018 
300 |a 273 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Knihovna politického myšlení ;  |v svazek 4 
650 0 7 |a politická filozofie  |7 ph115786  |2 czenas 
650 0 9 |a political philosophy  |2 eczenas 
655 7 |a eseje  |7 fd132213  |2 czenas 
655 9 |a essays  |2 eczenas 
700 1 |a Mocek, Michal,  |d 1962-  |7 js20030512011  |4 trl 
700 1 |a Sochor, Václav  |7 jx20080111019  |4 trl 
700 1 |a Šindelář, Jan  |7 jk01130162  |4 trl 
830 0 |a Knihovna politického myšlení ;  |v svazek 4 
CAT |a SPACILOV  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1427 
CAT |a HOLOUBKOVA  |b 02  |c 20190215  |l MUB01  |h 1433 
CAT |a PUCALKOVA  |b 02  |c 20190221  |l MUB01  |h 1409 
CAT |c 20190311  |l MUB01  |h 1021 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1032 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2018 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1308 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-03-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 8.3-STRU-1.1  |5 2571901176  |4 *--zakázka 2808  |8 20190206  |f 74  |f Měsíční  |r 20190206  |s grant3100 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d 8.3-STRU-1.1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j FFUHV