Vliv bezobratlých na dekompozici lidských a zvířecích těl - Kocandová, Kateřina (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem bezobratlých na rozklad těla a zdali tyto druhy nezanechávají na kostech specifické stopy. Dále je navržen experiment skládající se ze dvou částí (venkovní a s kontrolovanými podmínkami).