Metódy riešenia matematických úloh /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hriňák, Martin (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Metodicko-pedagogické centrum, alokované pracovicko Tomášikova 4, Bratislava, 2008
Subjects:
LEADER 01832nam a22004697i 4500
001 MUB01006436413
003 CZ BrMU
005 20190205121645.0
008 190204s2008 xo ||||| |||||||||||slo d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-03-11 
020 |a 978-80-8052-317-6 
040 |a BOD004  |b cze  |e rda 
072 7 |a 51  |x Matematika  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 51  |2 MRF 
080 |a (075.3)  |2 MRF 
080 |a (076.1/.3)  |2 MRF 
100 1 |a Hriňák, Martin  |4 aut 
245 1 0 |a Metódy riešenia matematických úloh /  |c Martin Hriňák 
264 1 |a Bratislava :  |b Metodicko-pedagogické centrum, alokované pracovicko Tomášikova 4, Bratislava,  |c 2008 
300 |a v, 350 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Projekt "Korešpondenčný seminár MATMIX" roku 2008 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a matematika  |7 ph117231  |2 czenas 
650 0 9 |a mathematics  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice středních škol  |7 fd133771  |2 czenas 
655 7 |a sbírky úloh  |7 fd132056  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (secondary)  |2 eczenas 
655 9 |a examinations, questions, etc  |2 eczenas 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20190204  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20190204  |l MUB01  |h 1033 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20190205  |l MUB01  |h 1216 
CAT |c 20190311  |l MUB01  |h 1021 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1032 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2018 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1308 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-03-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVMA  |b ÚK volný výběr - M  |3 51(07)SŠ-HRIŇ  |5 3145375062  |8 20190204  |f 74  |f Měsíční  |r 20190204  |s darMU 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr - M  |d 51(07)SŠ-HRIŇ  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRVMA