Minulost jedné iluze : esej o ideji komunismu ve 20. století /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Furet, François, 1927-1997 (Author)
Other Authors: Smutná-Lemmonierová, Jana (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Argo, 2018
Edition:Vydání první
Series:Historické myšlení (Argo) ; svazek 76
Subjects:
LEADER 03042nam a22006857i 4500
001 MUB01006434127
003 CZ BrMU
005 20190226090549.0
008 181221s2018 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-03-11 
015 |a cnb003065900 
020 |a 978-80-257-2656-3 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h fre 
072 7 |a 321  |x Politologie  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a 141.82  |2 MRF 
080 |a 321.64  |2 MRF 
080 |a 321.01(091)  |2 MRF 
080 |a 327.323.3  |2 MRF 
080 |a (47+57)  |2 MRF 
080 |a (0:82-4)  |2 MRF 
100 1 |a Furet, François,  |d 1927-1997  |7 jn20010602712  |4 aut 
240 1 0 |a Passé d'une illusion : essai sur l'idée communiste au XXe siècle.  |l Česky 
245 1 0 |a Minulost jedné iluze :  |b esej o ideji komunismu ve 20. století /  |c François Furet ; přeložila Jana Lemmonier 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Argo,  |c 2018 
300 |a 697 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Historické myšlení ;  |v svazek 76 
648 7 |a 20. století  |7 ch460558  |2 czenas 
650 0 7 |a komunismus  |7 ph114959  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a komunismus  |7 ph114959  |z Sovětský svaz  |2 czenas 
650 0 7 |a stalinismus  |7 ph126016  |z Sovětský svaz  |2 czenas 
650 0 7 |a dějiny politických teorií  |7 ph507314  |2 czenas 
650 0 7 |a mezinárodní komunistické hnutí  |7 ph122804  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 9 |a communism  |y 20th century  |2 eczenas 
650 0 9 |a communism  |z Soviet Union  |2 eczenas 
650 0 9 |a Stalinism  |z Soviet Union  |2 eczenas 
650 0 9 |a history of political theories  |2 eczenas 
650 0 9 |a international communist movements  |y 20th century  |2 eczenas 
655 7 |a eseje  |7 fd132213  |2 czenas 
655 9 |a essays  |2 eczenas 
700 1 |a Smutná-Lemmonierová, Jana  |7 xx0122726  |4 trl 
830 0 |a Historické myšlení (Argo) ;  |v svazek 76 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20181221  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a HOLOUBKOVA  |b 02  |c 20190219  |l MUB01  |h 1626 
CAT |a BART  |b 02  |c 20190226  |l MUB01  |h 0905 
CAT |c 20190311  |l MUB01  |h 1020 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0013 
M54 |a 321 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-03-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 321-FURE1-1  |5 2571814956  |4 *  |8 20181221  |f 74  |f Měsíční  |r 20181221  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 6.2-FURE-1  |5 2571901211  |4 *--zakázka 2808  |8 20190207  |f 74  |f Měsíční  |r 20190207  |s grant3100 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 F7-632  |5 4240783928  |8 20190620  |f 74  |f Měsíční  |r 20190620  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c volný výběr  |d F7-632  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j VVFSS 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 321-FURE1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j VYBER 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d 6.2-FURE-1  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 1  |j FFUHV