Neonatologie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Dort, Jiří, 1952- (Author), Dortová, Eva (Author), Jehlička, Petr (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Karolinum, 2018
Edition:3. vydání
Series:Učební texty Univerzity Karlovy
Subjects:
LEADER 01712nam a22004457i 4500
001 MUB01006433698
003 CZ BrMU
005 20190110141145.0
008 181214s2018 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-01-14 
015 |a cnb003001718 
020 |a 978-80-246-3936-9  |q (brožováno) 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 612  |x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 612.648  |2 MRF 
100 1 |a Dort, Jiří,  |d 1952-  |7 nlk20040151367  |4 aut 
245 1 0 |a Neonatologie /  |c Jiří Dort, Eva Dortová, Petr Jehlička 
250 |a 3. vydání 
264 1 |a Praha :  |b Karolinum,  |c 2018 
300 |a 116 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Učební texty Univerzity Karlovy 
650 0 7 |a neonatologie  |2 czmesh 
650 0 2 |a Neonatology 
655 7 |a učební texty  |7 fd133599  |2 czenas 
655 9 |a educational texts  |2 eczenas 
700 1 |a Dortová, Eva  |7 xx0075773  |4 aut 
700 1 |a Jehlička, Petr  |7 xx0105552  |4 aut 
830 0 |a Učební texty Univerzity Karlovy 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20181214  |l MUB01  |h 0918 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20181214  |l MUB01  |h 1022 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20190110  |l MUB01  |h 1411 
CAT |c 20190114  |l MUB01  |h 1344 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0012 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-01-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.52-DORT  |6 3284015779  |5 3284015779  |7 Zůstává v knihovně  |8 20190110  |f 70  |f Prezenční  |g 2018-1622  |r 20190110  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.52-DORT  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j VV