Oekonomische Neuigkeiten und Verhandlungen : bibliografie. Díl II., (1833-1850) /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Bednařík, Karel, 1911-1985 (Editor), Havelková, Věra, 1922-1986 (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Zemědělské muzeum ÚVTI, 1974
Series:Prameny a studie ; 13.
Subjects:
Cover Image
LEADER 01477nam a22003617i 4500
001 MUB01006431844
003 CZ BrMU
005 20181203150929.0
008 181123s1974 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-17 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 01  |x Bibliografie. Katalogy  |2 Konspekt  |9 12 
080 |a (01)  |2 MRF 
245 0 0 |a Oekonomische Neuigkeiten und Verhandlungen :  |b bibliografie.  |n Díl II.,  |p (1833-1850) /  |c sestavili Karel Bednařík, Věra Havelková 
264 1 |a Praha :  |b Zemědělské muzeum ÚVTI,  |c 1974 
300 |a 342 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Prameny a studie ;  |v 13. 
655 7 |a bibliografie  |7 fd131898  |2 czenas 
655 9 |a bibliography  |2 eczenas 
700 1 |a Bednařík, Karel,  |d 1911-1985  |7 jk01011329  |4 edt 
700 1 |a Havelková, Věra,  |d 1922-1986  |7 jk01040296  |4 edt 
830 0 |a Prameny a studie ;  |v 13. 
CAT |a JANOSOVA  |b 02  |c 20181123  |l MUB01  |h 1858 
CAT |a JANOSOVA  |b 02  |c 20181123  |l MUB01  |h 1858 
CAT |a JANOSOVA  |b 02  |c 20181203  |l MUB01  |h 1509 
CAT |c 20181217  |l MUB01  |h 1108 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 59-228  |6 76-7450  |5 257R195260  |8 20181123  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d 59-228  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j FFUHV