Oekonomische Neuigkeiten und Verhandlungen : bibliografie. Díl I., (1811-1832) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Bednařík, Karel, 1911-1985 (Author), Havelková, Věra, 1922-1986 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Zemědělské muzeum ÚVTI, 1973
Series:Prameny a studie ; 12.
Subjects:
Cover Image
LEADER 01443nam a22003497i 4500
001 MUB01006429823
003 CZ BrMU
005 20181102161144.0
008 181102s1973 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-17 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 01  |x Bibliografie. Katalogy  |2 Konspekt  |9 12 
080 |a 016  |2 MRF 
100 1 |a Bednařík, Karel,  |d 1911-1985  |7 jk01011329  |4 aut 
245 1 0 |a Oekonomische Neuigkeiten und Verhandlungen :  |b bibliografie.  |n Díl I.,  |p (1811-1832) /  |c sestavili Karel Bednařík, Věra Havelková 
264 1 |a Praha :  |b Zemědělské muzeum ÚVTI,  |c 1973 
300 |a 299 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Prameny a studie ;  |v 12. 
655 7 |a speciální bibliografie  |7 fd186979  |2 czenas 
655 9 |a special bibliography  |2 eczenas 
700 1 |a Havelková, Věra,  |d 1922-1986  |7 jk01040296  |4 aut 
830 0 |a Prameny a studie ;  |v 12. 
CAT |a JANOSOVA  |b 02  |c 20181102  |l MUB01  |h 1608 
CAT |a JANOSOVA  |b 02  |c 20181102  |l MUB01  |h 1611 
CAT |c 20181217  |l MUB01  |h 1107 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 59-228  |6 74-4126  |5 257R195259  |8 20181102  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d 59-228  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j FFUHV