Biologicky aktivní látky s potencionálním antiparazitárním účinkem a jejich působení na průběh vybraných parazitóz - Pecková, Radka (2018)
Tato práce se zabývá výzkumem vlivu indonéských rostlinných extraktů na vybrané druhy protozoálních parazitů (Giardia intestinalis, Cryptosporidium, spp.).