Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
ISO 18593 :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
ISO 18593 : Microbiology of the food chain - Horizontal methods for surface sampling
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
Geneva :
International Organization for Standardization,
[2018]
Vydání:
Second edition
Témata:
potravinářská mikrobiologie
>
normy
potravní řetězce
food chains
Food Microbiology
normy
norms
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
v, 11 stran
Podobné jednotky
Foraging theory /
Autor: Stephens, David W., 1955-, a další
Vydáno: (1986)
ČSN EN ISO 18593 56 0626 Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů
Vydáno: (2019)
Dynamic food webs : multispecies assemblages, ecosystem development, and environmental change /
Vydáno: (2005)
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace : česká technická norma /
Vydáno: (2008)
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda pro stanovení celkového počtu mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C : česká technická norma.
Vydáno: (2003)
×
Načítá se...