Pacient na ambulanci úrazové chirurgie - Králová, Kateřina (2018)
Bakalářská práce mapuje vybrané faktory u pacientů na ambulanci úrazové chirurgie a hledá slabá místa péče. Práce je složena ze dvou částí. Teoretická část se zabývá základními druhy úrazů dle jednotlivých tělesných systémů a způsobem terapie. Empirická část vyhodnocuje data získaná z kvantitativního průzkumu.Průzkum formou dotazníku mapoval údaje o pacientech s úrazem, ošetřených na ambulanci úrazové chirurgie a současně sledoval činnosti zdravotnického personálu.