Open-Sankoré - open source software pro interkativní tabule - Mašláňová, Květa (2018)
Tato bakalářská práce je zaměřena na open source software Open-Sankoré. Práce popisuje možnosti programu Open-Sankoré ,od instalace až po tvorbu materiálů zaměřených na výuku matematiky. Práce předkládá možnosti využití programu primárně učitelům základních a středních škol, s důrazem na rychlé pochopení a orientaci v programu, včetně testu fungování programu na různých typech interaktivních tabulí. Součástí práce jsou ukázkové materiály pro hodinu matematiky vytvořené v softwaru Open-Sankoré.