Zaměstnávání osob se zdravotním postižením - Kopecká, Markéta (2018)
V mé rigorózní práci se zabývám tématem zaměstnávání osob se zdravotním postižením. V úvodu je teoretický vstup a pojem, kdo je osoba zdravotně postižená. Dále se zaměřuji na prameny práva, vnitrostátní a mezinárodní. Ve třetí kapitole se věnuji zaměstnávání těchto osob a specifikům. Čtvrtá kapitola popisuje výhody zaměstnávání, dále diskriminaci. Poslední, pátá kapitola je věnována podporám a zhodnocení.