Concepts, methods and practical applications in applied demography : an introductory textbook /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Thomas, Richard K., 1944- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Cham : Springer, [2018]
Subjects:
LEADER 01718nam a22004697i 4500
001 MUB01006423429
003 CZ BrMU
005 20180803103434.0
008 180803t20182018sz ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-09-10 
020 |a 978-3-319-65438-6 
040 |a BOD031  |b cze  |e rda 
072 7 |a 314  |x Demografie. Populace  |2 Konspekt  |9 18 
080 |a 314  |2 MRF 
080 |a 314-027.22  |2 MRF 
100 1 |a Thomas, Richard K.,  |d 1944-  |7 jn20021211007  |4 aut 
245 1 0 |a Concepts, methods and practical applications in applied demography :  |b an introductory textbook /  |c Richard K. Thomas 
264 1 |a Cham :  |b Springer,  |c [2018] 
264 4 |c ©2018 
300 |a ix, 333 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a aplikovaná demografie  |7 ph256081  |2 czenas 
650 0 7 |a demografie  |7 ph117181  |2 czenas 
650 0 9 |a applied demography  |2 eczenas 
650 0 9 |a demography  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a SVERAKOVA  |b 02  |c 20180803  |l MUB01  |h 1034 
CAT |c 20180910  |l MUB01  |h 1012 
CAT |c 20210329  |l MUB01  |h 2000 
CAT |c 20210602  |l MUB01  |h 2001 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1029 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2016 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1304 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-09-10 
995 |a e-prezenčka 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 D4-530  |5 4240781789  |8 20180803  |f 74  |f Měsíční  |r 20180803  |s grant 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c volný výběr  |d D4-530  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j VVFSS