Detekce DNA kořisti v případě sekundární predace u pavouků - Němcová, Kateřina (2018)
Tato práce se zabývá detekcí DNA v případě sekundární predace u pavouků. Za využití molekulárních metod se snažíme zjistit, zdali je sekundární predace opravdu detekovatelná a mohla by potenciálně ovlivnit výsledky výzkumu trofické niky.