Dlouhodobá extrerní monitorace EKG po katetrové ablaci paroxysmální fibrilace síní - Chovančík, Jan (2018)
Tato práce se ve své obecné části zabývá metodami a jednotlivými indikacemi dlouhodobé monitorace EKG. Ve své speciální části práce jednak srovnává efektivitu dvou typů neinvazivní externí monitorace EKG, tj. epizodního přikládacího „kartového“ záznamníku a epizodního smyčkového záznamníku v detekci recidiv FS/ST v průběhu 12 měsíčního sledování po ablaci paroxysmální FS a jednak hodnotí dlouhodobý efekt ablace v době následující po jednom roce sledování ve vztahu k jednoročnímu výsledku ablace.