Titanové nanotrubičky - příprava, mechanické vlastnosti a stabilita - Andreides, Benjamín (2018)
Bakalářská práce se zabývá přípravou nanotrubiček z oxidu titaničitého na elektrodách z čistého titanu a následným měřením Youngovho modulu pružnosti těchto ůtvarů dvěma modely nanoindentace pomocí mikroskopie atomárních sil.