Příklady z Lebesgueovy míry a Lebesgueova integrálu - Suchánek, Marián (2018)
V bakalářské práci studujeme Lebesgueovu míru, Lebesgueův integrál a jeho vztah s Riemannovým a Newtonovým integrálem. Práce je rozdělena do tří ekvivalentních celků. Každá kapitola obsahuje prvně základy teorie příslušného tématu a později řešené příklady. Teorie z první části je dostatečná k vyřešení všech příkladů.