Simulace výroby pomocí soustavy signálů ve výrobní síti - Slodičková, Soňa (2018)
V této bakalářské práci se věnuji simulaci výroby prostřednictvím soustavy signálů ve výrobní síti. Úvodem vás seznámím se základními pojmy jako signál, stroj nebo zásobník. Hlavním cílem práce je vytvořit reálný, nikoliv nutně optimální, model toku výroby pomocí tří dimenzí - hmota, čas a prostor. Poznatky nabyté v této práci aplikuji následně na praktický příklad výroby.