Dynamické modely v ekonomii - Křivohlavá, Zuzana (2018)
Tato bakalářská práce se věnuje dynamickým modelům v ekonomii. Konkrétněji se zabývá využitím teorie bifurkací a teorie katastrof ve spojitých makroekonomických modelech. Uvádí četné množství příkladů takových modelů včetně ekonomické interpretace jejich analýzy jako výsledek vlastní rešerše v oblasti nelineárního modelování v ekonomii. Na konci práce jsou shrnuty vlastní postřehy a připomínky týkající se publikací v dané oblasti.