Šifrování pomocí eliptických křivek - Krčma, Ondřej (2018)
Cílem této práce je čtenáře nejprve seznámit se základy teorie eliptických křivek a poté tyto znalosti využít ke zkoumání diskrétního logaritmu a kryptografických protokolů na těchto křivkách.