Homogenní C*-algebry - Štěpán, Miloslav (2018)
V práci studujeme n-homogenní C*-algebry - to jsou ty, jejichž každá ireducibilní reprezentace má dimenzi n. Nejprve uvedeme čtenáře do teorií fibrovaných prostorů a C*-algeber, následně se podrobněji zaměříme na to, jak spolu souvisí. Nakonec pomocí homotopií studujeme konkrétní příklady n-homogenních C*-algeber.